top of page

AGRA HAKKINDA

GİZLİLİK POLİTİKASI 

 

 

 

Genel

 

Bundan böyle, "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." olarak anılacak "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş.", web sitesini ziyaret edenlerin gizliliğini korumayı ilke olarak benimsemiştir. Bu nedenle, işbu gizlilik beyanı("Gizlilik Beyanı"), web sitemizi kullanırken kullanıcılara ilişkin ne tür bilgilerin "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." tarafından alındığını, bunların nasıl kullanıldığını ve korunduğunu açıklamaktadır. Ayrıca işbu Gizlilik Beyanı çerçevesinde bu bilgilerin doğruluğunun sizin tarafınızdan nasıl denetlenebileceği ve istediğinizde "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." firmasına başvurarak bu bilgilerin silinmesini nasıl sağlayabileceğiniz belirtilmektedir. Söz konusu bilgilerin, mevcut ve geçerli olan veri koruma düzenlemelerine uygun olarak işlenmesi ve kullanılması için gerekli olan her türlü işlem "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." tarafından yerine getirilecektir.

 

İşbu Gizlilik Beyanı, "https://www.agrafintech.com" sitesinden link verilmiş başka siteler(hyperlinked web siteleri) için geçerli değildir.

 

Gizlilik Kuralları, Site Kullanım Şartları ve İletişimler ile Kişisel Verilerinize İlişkin Bilgilendirme

Gizlilik Kurallarımız, İletişimler, Site Kullanım Şartları ve Kişisel Verilerinizin İşlenmesi ile ilgili uygulamalarımız ve 6698 Sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanunu kapsamındaki haklarınız hususunda sizleri bilgilendirmek isteriz. "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." ve "https://www.agrafintech.com" adlı İnternet Sitemizde(mobil uygulaması dahil), ziyaretçi-üye-müşteri bilgilerinin gizliliği, kişisel verilerin (bilgilerin) korunması, saklanması, işlenmesi-kullanımı-imhası, ticari elektronik iletişimler ve diğer hususlarda, aşağıda cari esasları belirtilen Gizlilik Kuralları, Politikası ve Uygulama Kullanım Şartları geçerlidir.

İşlenen Kişisel Verileriniz - İletişimler ve Kişisel Verilerinize Dair Kanuni Haklarınız

İsim, soyisim, e-posta, cinsiyet, yaş, fatura içerikleri, cep telefonu numarası, cihaz kodları, tanımlama(çerez) bilgileri, web işaretçileri bilgileri, teknik reklam tanıtıcısı-kimliği bilgileri, Ip numarası, ve tarafınızca web sitemizde oluşturulan yorum, içerik, beyan, fotoğraf, video gibi kişisel bilgilerinizin toplanma yöntemi ve hukuki sebebi, hangi amaçla işleneceği ve kimlere hangi amaçla aktarılabileceği hususlarında tarafınıza böylece bilgi verilmesinin yanı sıra; kişisel bilgilerinizin işlenip işlenmediğini, işlenmişse buna ilişkin bilgileri, amacına uygun kullanılıp kullanılmadığını, yurt içinde ve dışında aktarıldığı üçüncü kişileri öğrenme, bilme ve tüm bu hususlarda bilgi talep etme haklarına, keza eksik veya yanlış işlenmiş olmaları halinde düzeltilmesini, kanuni şartlarına ve yöntemine uygun olarak silinmesini veya yok edilmesini ve bu durumun verilerin aktarıldığı üçüncü kişilere bildirilmesini isteme, ayrıca, bilgilerinizin otomatik sistemler ile analiz edilmesi sureti ile aleyhinize bir sonucun ortaya çıkmasına itiraz etme ve kanuna aykırı olarak işlenmesi sebebi ile zarara uğramanız halinde giderilmesini talep etme haklarına sahip olduğunuzu, tüm bu konularda aşağıda isim ve iletişim bilgileri yazılı olan "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." veri sorumlusuna başvurabileceğinizi bilgilerinize sunarız.

Şirketimiz ilgili mevzuat uyarınca ve kişisel veri saklama-imha politikalarında öngöreceği periyodlarda kişisel bilgileri kısmen/tamamen imha(silme, yok etme veya anonimleştirme) işlemleri yapabileceği gibi, Ziyaretçiler/Üyelerimiz arzu ettikleri her zaman ve hiçbir gerekçe göstermeksizin aşağıda isim ve iletişim bilgileri yazılı olan "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." veri sorumlusuna veya "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." iletişim kanallarından Şirketimize ulaşarak ve gereken kanuni-teknik prosedürleri yerine getirerek kişisel veri işlenmelerini ve/veya taraflarına ticari elektronik iletişimleri durdurabilirler. Bu husustaki açık bildirim-taleplerine göre, kişisel veri işlemleri ve/veya belirttiği kanallar için tarafına iletişimler yasal azami süre içinde durdurulur(yasalara göre mümkün-gereken veya yükümlü olunan kişisel veri işlemeleri ve iletişimler devam eder). Ziyaretçi/Müşteri/Üye dilerse ayrıca, hukuken muhafazası gereken ve/veya mümkün olanlar haricindeki bilgileri, veri kayıt sisteminden silinir ya da yok edilir veya aynı amacı sağlamak üzere kimliği belirli olmayacak biçimde anonim hale getirilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepler yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir(İlgili kanuni haklar saklıdır).

Ziyaretçi/Müşteri/Üye dilerse ayrıca, hukuken muhafazası gereken ve/veya mümkün olanlar haricindeki bilgileri, veri kayıt sisteminden silinir ya da yok edilir veya aynı amacı sağlamak üzere kimliği belirli olmayacak biçimde anonim hale getirilir. Bu hususlardaki başvuru ve talepler yasal azami süreler içinde yerine getirilecek yahut hukuki gerekçesi tarafına açıklanarak kabul edilmeyebilecektir(İlgili kanuni haklar saklıdır). Bilgisayar ve diğer cihazlarınızdaki çerezler ve bildirimlere ilişkin bilgilendirmeler, bunları düzenlemek için yapabileceğiniz işlemler aşağıda ayrıca belirtilmiştir.

 

Kişisel Bilgilerin Toplanması, Amacı, Kullanımı ve İşlenmesi 

Belirli bir kişiye ait kullanılacak ve işlenecek bilgiler, yalnızca bu kişinin kendi istemiyle veri girmesi ya da bu hususta açıkça muvafakat vermesi halinde mümkündür. Veri girilmesi veya bu hususta açıkça muvafakat verilmesi, kişinin aşağıda belirtilen şartlar ile mutabık olduğunun göstergesidir.

Sitemizi ziyaret ettiğinizde, sistem yönetimi, istatistik ve “yedekleme” uygulamalarının gerektirdiği bazı bilgiler sunucularımızda otomatik olarak depolanacaktır. Bu verilerin arasında bize yönlendiren web sitesi, sitemizdeyken ziyaret ettiğiniz diğer siteler ve sitemizi bulmak için kullandığınız arama sözcükleri, Internet servis sağlayıcınızın ismi, bazı durumlarda IP adresiniz ve/veya konumunuz, web gezgini yazılımınızın versiyonu, erişim sağlanan bilgisayarın işletim sistemi, bulunmaktadır. Duruma bağlı olarak bu tür veriler, site ziyaretçisi hakkında bazı sonuçlar çıkarılmasını sağlar. Ancak hiçbir kişisel bilgi bu çerçevede kullanılmayacaktır. Bu tür kişiye özel veriler sadece anonimleştirilerek kullanılabilir. "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." bu verileri dışarıdan bir hizmet sağlayıcısına yönlendirmesi durumunda, verilerin, veri güvenliğine ilişkin mevcut yasal düzenlemeler çerçevesinde aktarılması için gerekli teknik ve organizasyonel işlemler gerçekleştirilecektir.

Kendi isteğinizle kişisel bilgilerinizin verilmesi halinde, "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş.", bu bilgileri yasada öngörülen veya ziyaretçinin muvafakat beyannamesinde belirtilen sınırlamalar dahilinde kullanacağını, işleme tabi tutulacağını veya aktarılacağını taahhüt eder. Söz konusu kişisel bilgilerinin üçüncü kişilere aktarımı, sadece adli ya da idari mercilerce öngörülmesi halinde ve/veya "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." firmasının bu siteye ilişkin haklarını 3. kişilere devretmesi söz konusu olacaktır.

Kişisel bilgilerini aşağıda belirtilen amaçlar için kullanıyoruz;

  • Kullanıcı Deneyimlerini Özelleştirme

  • Web sitesine erişim verilmesi

  • Kullanıcılarla iletişim

  • Kayıt tutma ve yönetme

  • Analizler ve pazar araştırması

  • Rekabet Yarışı

  • Reklam ve pazarlama

  • İyileştirme Çalışanları

Kişiye Dair ve Çocuklara Dair Bilgiler

Ziyaretçilerin/Üyelerin Sitemizden veya Sitemizde link verilen diğer sitelerden / mobil uygulamalardan / her türlü bildirimlerden edindikleri bilgiler, taraflarına elektronik iletişimi yapılan bilgilendirme, tanıtım ve reklamlar, keza her türlü öneriler çerçevesinde aldıkları kararlardan, bunlara göre yaptıkları her türlü işlem ve uygulama ile sonuçlarından Ziyaretçiler/Üyeler sorumludurlar.

"https://www.agrafintech.com" web sitesinin yetişkinler tarafından kullanılması öngörülmüş olup, "https://www.agrafintech.com" web sitesi çoçuklara yönelik değildir. "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş.", 18 yaşından küçük çoçuklara ilişkin bilgilerle ilgilenmemektedir. "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş.", söz konusu çoçuklara, herhangi bir kişiye ait bilgileri göndermemeleri konusunda sitede uygun bir yerde açık yönlendirmelerde bulunacaktır. Ebeveynlerin ya da yasal velinin, gözetimleri altındaki çocukların herhangi bir kişiye ilişkin bilgileri "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." nezdine ulaştırıldığına dair şüpheleri olması halinde, eğer söz konusu bilgilerin silinmesi isteniyorsa, aşağıda isim ve iletişim bilgileri yazılı olan "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." veri sorumlusuna başvurabileceğinizi bilgilerinize sunarız. Böyle bir durumda, söz konusu bilgiler hiç vakit kaybetmeden silinecektir.

 

 

Çerez("Cookie"ler)

Çerezler

Çerezleri web sitemizden daha iyi faydalanmanızı sağlamak için kullanıyoruz. Çerezler tarayıcınız tarafından bilgisayarınızda ve mobil cihazınızda geçici olarak saklanan küçük veri birimleri olup, web sitemizi daha iyi deneyimlemenizi sağlar. Çerezler hakkınızda kişisel bilgi içermez ve bireysel kullanıcıların kimliklerinin tespit edilmesi için kullanılamaz. Çerezler genellikle benzersiz bir tanımlayıcıya sahip olup, bu tanımlayıcı, cihazınızda saklanan anonim bir sayıdır(rastgele oluşturulur). Bazıları web sitesi oturumunuz bittiğinde sonlanırken bazıları da bilgisayarınızda daha uzun süre kalır.

Diğer Bilgiler

İnternet sitemizi ziyaretiniz kapsamında, yalnızca IP veriniz teknik ve hukuki yükümlülüklerimiz kapsamında güvenlik duvarı katmanımızda saklanır.

Çerez Türleri

Birinci Taraf Çerezleri

Birinci taraf çerezleri gezmekte olduğunuz web sitesi tarafından tanımlanır ve sadece bu site tarafından okunabilirler.

Üçüncü Taraf Çerezleri

Üçüncü taraf çerezleri farklı hizmetler için kullandığımız diğer organizasyonlar tarafından tanımlanır. Örneğin, faydalanmakta olduğumuz harici veri analizi hizmetleri ve bu hizmeti sunan tedarikçiler, neyin popüler olup neyin olmadığını raporlamak üzere bizim adımıza çerezleri tanımlarlar. Gezmekte olduğunuz web sitesi ayrıca YouTube'dan gömülmüş içerikler gibi içeriklere de sahip olabilir ve bu siteler kendi çerezlerini tanımlayabilirler.

 

Neden Çerezlere İzin Vermeliyim?

Çerezlerin içerdiği bilgiler tarafınıza sunulan hizmetleri geliştirmek için kullanılır, örneğin: bir servisin cihazınızı tanımasını etkinleştirmeniz durumunda bir oturum sırasında aynı bilgileri defalarca vermek zorunda kalmazsınız örneğin,

  • bir web formunun ya da web anketinin doldurulması

  • Favorilerim(İçeriğim) fonksiyonunun desteklenmesi

  • video oynatıcının düzgün şekilde fonksiyon göstermesine izin verilmesi

  • servisleri ne kadar kişinin kullandığının ölçülmesi, bu servislerin etkinleştirilerek kullanımlarının kolay hale getirilmesi ve hızlı şekilde sunulmaya devam edilmesi için yeterli kapasite olmasının sağlanması, anonim verilerin analiz edilerek insanların çevrim içi hizmetlerimizin farklı açılarıyla nasıl etkileşimde olduklarını anlamamızı sağlaması ve bu hizmetleri nasıl daha iyi hale getirebileceğimizi anlamamıza yardımcı olması

Kabul Etmemem Durumunda Ne Olur?

Çerezleri kabul etmemeye karar vermeniz durumunda, bu web sitesinin belirli özellikleri görüntülenemeyebilir ya da doğru çalışmayabilir. Bu da web sitemizde yapacaklarınızı sınırlar ve tasarım ve kullanıcı deneyimi üzerinde etkiye sahip olabilir.Etkilenmesi muhtemel özellikler arasında şunlar bulunur: web sitesinin kişiselleştirilmiş şekilde deneyimlenememesi

Genel Olarak Çerez Bilgileri

Tanımlama bilgileri çeşitli şekillerde sınıflandırılabilir. Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. aşağıdaki çerezleri kullanmaktadır

Kesinlikle Gerekli:Bu tanımlama bilgileri, kullanıcının sitenin güvenli sayfalar gibi özel kısımlarını gezebilmesini ve kullanabilmesini sağlar. Bunlar olmadan web sitesinin önemli kısımları kullanılamaz.

Performans:Bu tanımlama bilgileri web sitesinin, dil ayarı gibi kullanıcı tercihlerini kaydetmesini sağlayarak kullanıcıya iyileştirilmiş, daha kişisel bir deneyim sunar.

İşlev:Bu tanımlama bilgileri, kullanıcı davranışıyla ilgili veri toplar. Toplanan tüm veriler anonim toplanır ve işlev tanımlama bilgileri, diğer sitelerde kullanıcı faaliyetlerini izleyemez.

Diğer

Yukarıda listelenen çerezler haricinde diğer birinci taraf ya da üçüncü taraf çerezler de iFrames, JavaScript vs. gibi teknolojilerin kullanılmasıyla web sitesinde gömülü bulunan içerikte(harici) kullanılabilir. Çerezleri kabul ederek bu tarz içeriklerin de çerez kullanabileceğini kabul etmiş olursunuz.

Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. üçüncü taraf çerezler üzerinde herhangi bir kontrole sahip olmadığı gibi bunlara ilişkin herhangi bir yükümlülük de kabul etmez. Daha ayrıntılı bilgi almak için üçüncü taraf web sitesine başvurun. "https://www.agrafintech.com" tarafından Opt-out çerez(cookie) ayarlanmıştır. Bu seçim çerezi silene kadar geçerlidir. "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." websitesi için her tarayıcı ve bilgisayar için ayrı çerez ayarlanmıştır. Bu nedenle, evde ve iş yerinde veya farklı tarayıcılarla web sitemizi ziyaret ederseniz, her bir aygıt veya tarayıcı için ayrıca veri depolamasını reddetmeniz gerekir.

Üçüncü Taraflara Ait Siteler-Dijital Platformlar ve Uygulamalar

Sitemizden(mobil versiyonları dahil) ulaşılan diğer sitelerde kendilerine ait gizlilik-güvenlik politikaları, kullanım, iletişim ve kişisel veri işlenme şartları geçerlidir; reklam, banner, içerik görmek veya başka herhangi bir amaç ile ulaşılan web sitelerinden bilgi kullanımları, keza sitelerin(ve sair dijital platformların) etik ilkeleri, gizlilik-güvenlik prensipleri, kişisel veri saklama ve imha politikaları, servis kalitesi, kullanım şartları, çerezleri-web işaretçileri ve benzerleri, bildirimleri-önerileri ve diğer uygulamaları sebebi ile oluşabilecek ihtilaf, maddi-manevi zarar ve kayıplardan "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." sorumlu değildir.

Kullanılan 3. Taraf Servisleri

  • Servis sağlayıcılar

  • Çalışanlar ve taşeronlar

  • Sponsor ve destekleyiciler

  • Ödeme servisi sunucuları

  • Veri toplayıcıları ve işlemcileri

  • Pazarlama ajansları

Web İzleme

Bu web sitesi "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." üçüncü taraf hizmetlerini kullanarak servis sağlayıcılarla, çalışan personel ve/veya taşeron aracılığıyla, sponsor ve destekleyecilerle, ödeme servisi sağlayıcıları, pazarlama şirketleri aracılığı ile, pazarlama ve optimizasyon amaçlı veri toplar ve saklar. Bu veriler anonimleştirilmiş kullanıcı profilleri oluşturmak için kullanılabilir. Çerezler ayarlanmış olabilir.

Kullanıcılarımız tarafından açık bir anlaşma olmaksızın "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." ile toplanan veriler kişisel bir ziyaretçinin kimliğini belirlemek için kullanılmaz ve anonim herhangi diğer kişisel bilgileri ile birleştirilmez.

"info@agrafintech.com" adresine e-posta yollayarak veri toplama ve depolama işlemini reddettiğinizi bildirebilirsiniz. Bu durumda verileriniz toplanmaz.

Edinilen bilgilerin 3.kişilere devri

"Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." tarafından işbu web sitesinin 3. kişilere satılması veya devir edilmesi halinde, verileriniz de web sitesi ile birlikte tarafınızın ayrıca yazılı iznine gerek olmaksızın devir edilebilir/ aktarılabilir.

İletişimler

Ziyaretçi/Müşteri/Üyelerimiz ile, yine kanunlara uygun şekilde, her türlü ürün ve hizmetlere ilişkin tanıtım, reklam, iletişim, promosyon, satış ve pazarlama amacıyla, keza mağaza kartı, kredi kartı ve üyelik bilgilendirme, işlem, uygulamaları için "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." tarafından SMS/kısa mesaj, anlık bildirim, otomatik arama, bilgisayar, telefon, e-posta/mail, faks,(cihazınızda açık ise) her türlü bildirimler, bluetooth, beacon-diğer her türlü genel-özel kablosuz ağlar ve diğer elektronik iletişim araçları ile sosyal, ticari ve sair elektronik iletişimler yapılabilir, Ziyaretçi/Müşteri/Üyelerimize ticari elektronik iletiler gönderilebilir.

Alışverişler ve Diğer Tüketici İşlemleri

Ziyaretçilerin/Üyelerin yukarıda belirtilen suretler ile bilgilenmeleri ve/veya taraflarına yapılan iletişimler, bilgilendirmeler, bildirimler, tanıtım ve reklamlar neticesi bir ürün/hizmet satın alması söz konusu olursa anılan işlem ayrıca ve kanuni usulünce ilgili satıcı/sağlayıcı ile yapacakları tüketici sözleşmesine tabidir. Tüketici sözleşmesi kendi şartlarında ve tarafları arasında uygulanır.

(Varsa) Sitemizden alışverişlerinizde, her işlem sırasında göreceğiniz sipariş ön bilgilendirme formu-mesafeli satış sözleşmesi şartları geçerli olacaktır.

İstekleriniz ve Sorularınız

Depolanan bilgiler, yasal veya sözleşmesel dosyalama süresi sona erdiğinde "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." veya varsa "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." partnerlerinin artık gereksinimi kalmaması halinde "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." veya "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." partnerleri tarafından imha(silme, yok etme veya anonimleştirme) edilecektir.

Ancak, elbette siz istediğiniz zaman size ait bilgilerin silinmesini talep edebilirsiniz. Ayrıca gelecekte, istediğiniz zaman kişisel bilgilerinizin kullanım ya da işleme tabi tutulmasına dair muvakatinizi geri çekebilirsiniz. Bu husustaki açık bildirim-taleplerine göre, kişisel veri işlemleri ve/veya belirttiği kanallar için tarafına iletişimler yasal azami süre içinde durdurulur(yasalara göre mümkün-gereken veya yükümlü olunan kişisel veri işlemeleri ve iletişimler devam eder).Bu tür durumlarda ya da kişisel bilgilerinize ait diğer tüm sorularınız konusunda elektronik posta yoluyla veri koruma sorumlusu "" adlı kişiye danışabilirsiniz. Size ait bilgilerin saklanıp ve bu bilgilerin kullanım alanlarına ilişkin sorularınız için bizimle yine aynı yöntemle temasa geçebilirsiniz. Dileklerinize anında yanıt vermek için elimizden gelen tüm çabayı göstereceğimizden emin olabilirsiniz.

Site İçeriği Üzerinde Haklar

Sitemizdeki her türlü bilgi ve içerik ile bunların düzenlenmesi, revizyonu ve kısmen/tamamen kullanımı konusunda; diğer üçüncü şahıslara ait olanlar hariç, tüm fikri-sınai haklar ve mülkiyet hakları şirketimiz "Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş." şirketine aittir.

Değişiklikler

Şirketimiz gizlilik, kişisel veri saklama-kullanım ve imha politikası ve site kullanım şartları gibi konularda, keza müşteri-üyelerine sunacağı ürün, hizmet ve fırsatlarda, kampanya vb.lerinde gerekli görebileceği her türlü değişikliği yapma hakkını saklı tutar; bu değişiklikler şirketimizce siteden veya diğer uygun yöntemler ile duyurulduğu andan itibaren geçerli olur.

Sosyal Medya Eklentilerinin Kullanımı

Sosyal ağlar facebook.com ve Twitter eklentileri(“eklentiler”) web sayfalarımıza gömülebilir. İlgili servisler Facebook Inc. ve Twitter Inc.(“servis sağlayıcılar”) şirketleri tarafından sağlanır.Facebook, Facebook Inc., 1601 S. California Ave, Palo Alto, CA 94304, ABD("Facebook") tarafından işletilmektedir. Facebook eklentileri ve görünümlerini gözden geçirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://developers.facebook.com/docs/pluginsTwitter, Twitter Inc., 1355 Market St, Suite 900, San Francisco, CA 94103, ABD tarafından işletilmektedir. Twitter butonları ve görünümlerini gözden geçirmek için şu adresi ziyaret edebilirsiniz: https://dev.twitter.com/web/tweet-button Web sitelerimizi ziyaret ettiğinizde verilerinizin korunma seviyesini artırmak için bu eklentiler “Çift tıklanan butonlar” olarak uygulamaya konmuştur. Bu tarz bir entegrasyon bu tarz eklentiler içeren web sitelerine, web sitemiz içerisinden eriştiğinizde, otomatik olarak servis sağlayıcıların sunucularıyla bağlantı kurmamanızı sağlar. Sadece bu eklentileri etkinleştirmeniz durumunda veri aktarımına izin vermiş olursunuz ve tarayıcı servis sağlayıcıların sunucularına doğrudan bir bağlantı oluşturur. Çeşitli eklentilerin içeriği ardından ilgili servis sağlayıcı tarafından doğrudan tarayıcınıza aktarılır ve ardından ekranınızda görüntülenir.Eklenti servis sağlayıcıya hangi websitesi sayfalarımızı ziyaret ettiğiniz söyler. Websitemizi gezerken Facebook ya da Twitter kullanıcı hesabınıza bağlı olmanız durumunda, servis sağlayıcı kullanıcı hesabınızla eriştiğiniz bilgiler gibi ilgi duyduğunuz alanlar hakkında veri toplayabilir. Herhangi eklenti fonksiyonunu kullanırken(örneğin “Like” [Beğeni] butonuna tıklandığında, yorum yazıldığında) bu bilgi de tarayıcı tarafından doğrudan saklanmak üzere servis sağlayıcıya aktarılır.Facebook ya da Twitter tarafından veri toplanması ve kullanımı hakkında daha ayrıntılı bilgilere ve bu şartlar altında gizliliğinizi korumak için faydalanabileceğiniz haklar ve olasılıklara servis sağlayıcının veri koruma/gizlilik tavsiyeleri altından ulaşabilirsiniz.Veri koruma/Facebook tarafından yayınlanan gizlilik tavsiyesi:http://www.facebook.com/policy.php Veri koruma/Twitter tarafından yayınlanan gizlilik tavsiyesi:Facebook ya da Twitter'ın, sitelerinde sahip olduğunuz kullanıcı hesabınızla web sitemize ziyaretinize ilişkin bağlantı kurmasını engellemek için, web sayfalarımıza erişmeden önce ilgili kullanıcı hesaplarında oturumunuzu kapatmanız gerekir.

Verilerinizin Depolandığı ve / veya İşlendiği Ülkeler

TR - Türkiye

Veri Koruma Görevlisine Ait Bilgiler

Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş.

Adresi: Ömer Avni Mah. İnönü Cad. Tümşah Han No: 36 - 7 Kat: 2 Beyoğlu / İstanbul

E-posta: kvkk@agrafintech.com

Telefon: (+90) 212-9620247

Kullanım Koşulları

Devam eden teknik yenilikler ve ilgili yasal çerçevenin değişiklikleri nedeniyle aşağıdaki Kullanım Koşulları’na zaman zaman tarafımızdan değişiklik ve/veya düzeltmelerin yapılması gerekmektedir. Bu nedenle, bu web sitesine, her ziyaret öncesinde bu Kullanım Koşulları’nı gözden geçirmenizi ve hesaptaki değişiklik ve/veya düzeltmeleri dikkate almanızı rica ederiz.

Giriş

Bu websitesi size Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. tarafından sunulmaktadır. Bu websitesindeki Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş.(bundan böyle Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. olarak anılacaktır), Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. bağlı şirketleri ve üçüncü kişilerle ilgili bilgiler dikkat ve özenle bir araya getirilmiştir. Ancak, bu bilgilerin tam ve doğru olduğunu garanti edememekteyiz. Bu websitesinin içeriğinde oluşabilecek hatalar dolayısıyla Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. yükümlülük üstlenmemektedir. Bu websitesindeki geleceğe yönelik beyanatlar en iyi olarak bildiğimiz ve inandığımız şekilde verilmiştir. Ancak, Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek sonuçlar Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. kontrolü dışında gelişen makro ekonomik ve rekabet koşullarının oluşturacağı faktörlere bağlı olarak bu geleceğe yönelik beyanatlardan önemli ölçüde farklı da olabilir. Geleceğe yönelik beyanatların değiştirilmesi ile ilgili herhangi bir kanuni yükümlülüğe ait haklar saklı kalmak şartıyla, Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. işbu websitesinde yayınlanan geleceğe yönelik beyanatları devamlı olarak güncellemekyi amaçlamaz. Bu websitesini ziyaret ederek, aşağıda verilen ve istediğinizde okuyabileceğiniz veya baskı alabileceğiniz bu Kullanım Koşulları’nı hiçbir kısıtlama veya itiraz kaydı olmaksızın kabul etmektesiniz.

Websitesinin Kullanımına Ait Genel Kullanım Koşulları

1. Telif Hakkı Kanunu

Sitemizin sayfaları(içerik,düzenlemesi) telif hakları ile korunmaktadır. Özellikle, diğer yayın organlarında herhangi bir kopyalama, adaptasyon, çeviri, arşivleme ve işleme elektronik olarak saklama ve işleme dahil olmak üzere telif haklarının korunması kapsamındadır. Tümünün veya bir kısmının işletilmesi öncelikle Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. yazılı rızasının alınmasını gerektirir. Bilgi veya verilerin ve özellikle metinlerin veya bir kısmının veya fotoğraf, tasarım ve dizayn materyallerinin(Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. basın fotoğrafları hariç) kullanımı veya herhangi bir şekilde istismarı ya da yaygınlaştırılması durumları öncelikle Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. tarafından yazılı rıza verilmesini gerektirir. Neşriyat ve kopyalama hakları Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. şirketine aittir. Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. Şirketinin basın fotoğrafları yalnız makalelerde kullanılmak üzere alınabilir. Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. Şirketinin makalelerde kullanılmak üzere kopyalanmış ve/veya elektronik olarak değiştirilmiş olan basın fotoğrafları üzerinde telif hakkı yazısı şu şekilde bulundurulmalıdır: "© 2020 Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. tüm hakları saklıdır". Yeniden basımı bedelsizdir ancak bir kopyasının dosyalarımız için verilmesi rica olunur.

2. Markalar

Bu sayfalarda bulacağınız Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. logosu ve tüm ürün isimleri ve/veya ürün sunumları, Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş., bağlı şirketleri, bağlı ortakları veya lisansör markaları ile tescillidir. Bu markaların yetkisiz biçimde kullanımı veya suistimali kesinlikle yasak olup ticari markalar kanununun, telif hakları kanununun ve diğer fikri mülkiyet hakları veya haksız rekabet kanununun ihlali anlamına gelir.

3. Üçüncü Taraflara ait Websiteleri hakkında sorumluluk almama

a.Bu web sitesinde üçüncü şahıslar tarafından işletilen ve içerikleri Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. tarafından bilinmeyen diğer web sitelerine köprüler(hyperlink) bulunmaktadır. Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. yalnızca bu sitelere ulaşımı sağlamakta olup içerikleri her ne ise bunlar ile ilgili sorumluluk kabul etmemektedir. Üçüncü taraflara ait web sitelerine olan linklerin bulundurulması yalnızca sizlere seyir kolaylığı sunmak içindir. Bağlantı yapılan sitelerdeki beyanatlar bizim tarafımızdan yapılmamıştır. Web sitemizden bağlanılan tüm üçüncü taraflara ait sayfalardaki içeriklerin hiçbiri ile açıkça bir ilgimiz yoktur. Özellikle, üçüncü taraflarca bu sayfalarda yürürlükteki kanuni hükümlerin ihlali veya bozulması konusunda hiçbir sorumluluk kabul etmemekteyiz.

b.Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. websitesinden hyperlink ile bağlantı sağlanan web sitelerindeki sayfaların içeriğinden ve bu sayfalarda satılan ürünlerden ve buradan verilecek siparişlerin tesliminden tamamen bu websitelerinin sahipleri sorumludur.

c.Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. websitesinden köprü ile bağlanılan sitelerde ticari markalar kanunun, telif hakları kanunun ve diğer fikri mülkiyet hakları veya şahsi hakların ihlali veya bozulması konusunda hiçbir sorumluluk kabul etmez.

d.İşlem ile ilgili bir emir veya resmi deklarasyon bulunması halinde kullanıcı ile ve ilgili websitesinin sahibi veya teklif sunan taraf veya temsili kişi arasında bir sözleşme yapılır ancak hiçbir koşul altında bu Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. ile Kullanıcı arasında olamaz. Lütfen hyperlink ile bağlanılan websitesindeki ilgili tedarikçinin genel iş koşullarını dikkate alınız.

e.Bu sorumluluk https://www.agrafintech.com web sitesinde görüntülenen tüm linkler ve link ile kullanıcının yönlendirildiği herhangi bir websitesi için geçerlidir

4. Yasal Uyarı

Bu websitesinin kullanımından doğan herhangi bir zarar – haksız fiil dahil olmak üzere kanuni bir sebebe dayalı olması dışında - ile ilgili “Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. sorumlulukları amacı veya ağır ihmalinin sebep olabileceği zararlar ile sınırlıdır. Sözleşme ile belirli esaslı görevlerin ihmalinden kaynaklanacak hasarlarda Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. şirketinin zorunlu yükümlülükleri ile sınırlı olmak kaydı ile talep edilebilecek toplam tazminat öngörülebilir hasarlar ile sınırlıdır. Yukarıda bahsedilen sorumluluk sınırlamaları aynı zamanda insan hayatına, bedeni yaralanmaya veya bir kişinin sağlığına gelebilecek zararlar durumunda geçerli değildir.

Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. kendi websitelerinin virüslerden temizlenmiş olarak tutmak konusunda ciddi çaba sarf etmektedir ancak virüslerin tamamen bulunmadığı garantisini verememekteyiz. Bu nedenle döküman veya veri indirirken virüslere karşı gerekli doğru korunma önlemlerini aldığınızdan emin olmanızı öneririz(örn. Virüs tarayıcılar kullanarak) Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. websitesinde sunulan hizmetlerde kusur veya hata olmayacağına dair veya kesintisiz hizmet verebileceği garantisini verememektedir.

5. Tahminler ve Niyet Bildirimleri

Bu internet sitesinde bildiğimiz kadarı ile geleceğe yönelik beyanatlar bulunmaktadır. Ancak, Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. tarafından gerçekleştirilecek sonuçlar Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. kontrolü dışında gelişen makro ekonomik ve rekabet koşullarının oluşturacağı faktörlere bağlı olarak bu geleceğe yönelik beyanatlardan önemli ölçüde farklı da olabilir. Geleceğe yönelik beyanatların değiştirilmesi ile ilgili herhangi bir kanuni yükümlülüğe ait haklar saklı kalmak şartıyla, Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. şirketinin işbu websitesinde yayınlanan geleceğe yönelik beyanatları devamlı olarak güncellemek gibi bir amacı yoktur.

6. Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. Ürünleri

Bu websitesinde Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. şirketine ait markalar / ürünlerin örnekleri sunulmaktadır. Agra Fintech Yazılım Çözümleri A.Ş. bu sitede sunulan markalar / ürünlerin hepsi Türkiye’de yoksa, Türkiye’de bulunacağı garantisini verememektedir.

Çeşitli

İşbu Kullanım Koşulları, Türkiye Cumhuriyeti kanunlarına(Birleşmiş Milletler Uluslararası Malların Satışı ile ilgili Sözleşmelerin Uygulanması anlaşması hükümleri hariç olmak üzere) uygun olarak hazırlanmıştır ve bu kanunlara tabidir. Uygulanabilir kanunlar çerçevesinde işbu web sitesi ile ilgili tüm ihtilafların hallinde İstanbul Mahkemeleri ve İcra Daireleri yetkilidir. İşbu Kullanım Koşulları şartlarının herhangi birinin geçersizliği veya geçersiz kalması diğer şartların geçerliliğini etkilemez.

Kullanılan Cookie Türleri 

Cookie AdıKullanım Amacı

Oturum Cookieleri (Session Cookies)Oturum Cookieleri ziyaretçilerimizin İnternet Sitesini ziyaretleri süresince kullanılan, tarayıcı kapatıldıktan sonra silinen geçici Cookielerdir. Bu tür Cookielerin kullanılmasının temel amacı ziyaretiniz süresince İnternet Sitesinin düzgün bir biçimde çalışmasının teminini sağlamaktır. Örneğin; birden fazla sayfadan oluşan çevrimiçi formları doldurmanızın sağlanmaktadır.

Kalıcı Cookieler (Persistent Cookies)Kalıcı Cookieler İnternet Sitesinin işlevselliğini artırmak, ziyaretçilerimize daha hızlı ve iyi bir hizmet sunmak amacıyla kullanılan Cookie türleridir. Bu tür Cookieler tercihlerinizi hatırlamak için kullanılır ve tarayıcılar vasıtasıyla cihazınızda depolanır. Kalıcı Cookielerin bazı türleri; İnternet Sitesini kullanım amacınız gibi hususlar göz önünde bulundurarak sizlere özel öneriler sunulması için kullanılabilmektedir. Kalıcı Cookieler sayesinde İnternet Sitemizi aynı cihazla tekrardan ziyaret etmeniz durumunda, cihazınızda İnternet Sitemiz tarafından oluşturulmuş bir Cookie olup olmadığı kontrol edilir ve var ise, sizin siteyi daha önce ziyaret ettiğiniz anlaşılır ve size iletilecek içerik bu doğrultuda belirlenir ve böylelikle sizlere daha iyi bir hizmet sunulur.

Kullanılan Cookieler 

Cookie AdıKullanım Amacı

_ga_BQC6PX0TS8Google Analytics, çerezleri ziyaretçilerin Web Sitesini nasıl kullandıklarını analiz etmek amacıyla kullanır. Bu Web Sitesini kullanımınızla ilgili bilgiler (IP adresiniz dahil) Google'a aktarılarak Google tarafından ABD'deki sunucularda saklanmaktadır. Google bu bilgileri Web Sitesini kullanımınızı değerlendirmek, Şirket için Web Sitesi faaliyetini derlemek ve Web Sitesi faaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak amacıyla kullanacaktır, fakat IP adresinizi Google tarafından depolanan diğer verilerle eşleştirmeyecektir. Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz: http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

_gaGoogle Analytics, çerezleri ziyaretçilerin Web Sitesini nasıl kullandıklarını analiz etmek amacıyla kullanır. Bu Web Sitesini kullanımınızla ilgili bilgiler (IP adresiniz dahil) Google'a aktarılarak Google tarafından ABD'deki sunucularda saklanmaktadır. Google bu bilgileri Web Sitesini kullanımınızı değerlendirmek, Şirket için Web Sitesi faaliyetini derlemek ve Web Sitesi faaliyeti ve internet kullanımıyla ilgili başka hizmetler sağlamak amacıyla kullanacaktır, fakat IP adresinizi Google tarafından depolanan diğer verilerle eşleştirmeyecektir. Google Analytics kullanımı hakkında daha fazla bilgi için (reddetme seçenekleri dahil), şu adresi ziyaret edebilirsiniz:http://www.google.co.uk/intl/en/analytics/privacyoverview.html.

cookieconsent_statusKullanıcı çerez politikasını kabul ettikten sonra kabul ettiğine dair dismiss bilgisini tutulmaktadır

 

.

Cookielerin Kullanımı Veri Sahipleri Tarafından Engellenebilir mi? 

Tarayıcınızın ayarlarını değiştirerek Cookielere ilişkin tercihlerinizi kişiselleştirme imkanına sahipsiniz.

 

Adobe Analyticshttp://www.adobe.com/tr/privacy/opt-out.html

Google Adwordshttps://support.google.com/ads/answer/2662922?hl=tr

Google Analyticshttps://tools.google.com/dlpage/gaoptout

Google Chromehttps://support.google.com/chrome/answer/95647?hl=tr

Internet Explorerhttps://support.microsoft.com/tr-tr/help/17442/windows-internet-explorer-delete-manage-cookies

Mozilla Firefoxhttps://support.mozilla.org/tr/kb/Çerez%20Yönetimi

Operahttp://www.opera.com/help/tutorials/security/privacy

 

Safarihttps://support.apple.com/kb/ph19214?locale=tr_TR

bottom of page